SuPPort LocAl Band !!  

Friday, September 12, 2008

BUNKFACE

Band ni aku 1st kenal ms dorg masuk battle band kat UM (12th college).
Aku pon msuk gak ms 2 dgn bdk2 ex-pasum(Bidic, Bapak, Mat Toi, Zaid ngn Aku) tp xdpt final
sbbnye bkn ktgr xterer tp besela abg ROM jurinya mst nk band yg bwk lgu sendiri pas2 showmanship mantap (alasan~ haha).

Orite, continue dgn topic asal ms final battle band 2 aku mmg respekla BUNKFACE ni pny showmanship eventhough ada yg ckp lgu dorg ni sng nk bwk sbb 2la bley men cm2.
People have freedom to speak up!!
Pastu aku pon da lupa da psl dorg ni until aku dgr kat radio lgu Silly Lily. Lagu ni aku xmnt sgt sbb da byk band UG pon lgu cmni.

Then smp detiknye iaitu 11 sept 2008 approximately kul 230 ptg cm2 aku dgr plak lgu ni
~ S I T U A S I~
pergh..sempoi gak lgu ni. Aku pon trus usha kat google n download. Rs b'slah plak download
free2 dorg bt pnt2 tp ni la life skang kn da xdpt elak.
Cmnepon aku mmg sk lgu ni. Aku bg 4 dr 5 bintang.

Ble la plak Ujan rintik2, Stilla, Absolution or The Registered nk kuar single ni..hehe

AddThis Social Bookmark Button


LEGEND ARISE..  

Saturday, September 06, 2008


It's been a while since my favourite, legendary band Metallica come out with a new song. The last album, St. Anger is totally crap. It's not only lack of sound quality but what make it even worse is the song itself. Kirk Hammet's solo trademark just lost his's touch. Lars's drum sound like a pail. Very dissapointing for all Metallica fans bcoz we all expecting some masterpiece like Fade to Black or at least Memory Remains. However, this year (2008) the long-awaited album have avail on the net. "Death Magnetic" is hoping can covered the weaknesses of "st Anger". What makes this album is more interesting is the new touch of "Unforgiven III" [*x*]...haha

Metallica's Death Magnetic features 10 songs, and the tracklisting is:

1. That Was Just Your Life
2. The End of the Line
3. Broken, Beat & Scarred
4. The Day That Never Comes
5. All Nightmare Long
6. Cyanide
7. The Unforgiven III
8. The Judas Kiss
9. Suicide & Redemption
10. My Apocalypse

Ok now enuff with the Legend, my another fav band MUSE is likely not ready to release a new album this year.

According to bassist Chris, although their last album being released over two years ago, the band are still a long way from recording anything.

However, according to him MUSE are now working a new work about six to eight young song. Chris said "We're looking to do new things and we'll just try and do things that are kind of alien to us, you know, and things we haven't done before 'cos that's what we find challenging about making music."

Arghh!! I cannot wait to hear the touch of genius from Matthew Bellamy in their next album. Hopefully it won't be a 'something new' that will kill my ears...lol

AddThis Social Bookmark Button


Lawak Sahur (^o^)  

Thursday, September 04, 2008


HeHe..time kecik2 dlu mmg ssh mak kt nk kjutkn sahur kn? infact skang pon mls gak tp ble memikirkan
rasa lapar yang akan di tanggung sementara tggu waktu berbuka bangun jgakla. Tapi, sedarkah kita yang amalan bersahur ni sbnrnya sgt bgus bukan saja di galakkan oleh Islam malahan terbukti elok melalui kajian sains
.


Besahur di akhir malam (yang terbaik adalah jaraknya dengan azan subuh selama bacaan 50 ayat al-Quran secara sederhana). Nabi SAW bersabda :

" Perbezaan di antara puasa kami (umat Islam) dan puasa ahli kitab adalah makan sahur" (Muslim, 2/770).

Selain itu, Nabi juga bersabda : "Bersahurlah kamu, kerana pada sahur itu ada barakahnya" ( Al-Bukhari, 4/1923 ; Muslim).


Rasulullah menyarankan agar melewatkan sahur kerana ia menepati waktu bersarapan pagi. Kajian pakar sains perubatan di Malaysia dan barat menunjukkan bahawa makanan yang utama dalam masa 24 jam ialah waktu
sarapan pagi. Ia bertujuan untuk memelihara badan berbanding waktu lain. Amalan bersahur ini menjadi lebih penting untuk ketahanan badan terutama kepada kanak-kanak yang dilatih berpuasa kerana glukosa dalam darah akan menurun selepas bangun tidur.

So ble2 korg nk sahur tp rasa ngntuk yg amat sgt korg fikir2lah betapa ruginya klo korg t'lepas sahur.
Orait, till then~


>>noting come easier than madness in the world today<<

AddThis Social Bookmark Button


....Fantasy Premier League Fever @.@  

BPL is start and so fantasy premier league fever is back among the supporters. Me myself have been joined fantasy premier league for last two season, but the passion is not as same as this season because we've been competing each other in a our own league (FSKTM student only)...hehe


However, for you out there who really a die hard fans of Chelsea, Man Utd, Liverpool or 'wut so eva' club, why dont u guys sign up for this game. Choose ur own player and battle with friends, colleagues, family and the other players around the world. Although it is quite impossible to win the biggest prize due to huge amount of player joined, make this for fun. Once ur team scores high point then u will get addicted.. =p So beware of its drawback~


Before choosea a team, think wisely before pick a player. Here some tips for a new manager:

1. You must keep your wild card until a very desperate moment (i've been regret for using in gameweek 2).
2. Choose goalkeeper from team with best defender (ex; Petr Cech and Van der Sarr).
3. Don't tell ur friends about ur team formation@line-up.
4. Captain point will be doubled, so think carefully before select ur kapitan.

fantasy.premierleague.com

GENTLEMEN,

MAY THE BEST MANAGER WIN !

AddThis Social Bookmark Button


1st Post =[Ramadhan Al-Mubaraq]=  

Tuesday, September 02, 2008


Selamat Berpuasa Sekalian Umat Islam !

Happy Fasting for all Muslims !
>>PENGALAMAN 1ST RAMADHAN 2008<<
Bazaar seksyen7 S.Alam (xde kena mengena dgn gambar di atas). Aku ngn kakak aku gerak dr rumah around 630pm dengan perasaan yakin akan dpt membawa pulang murtabak+putu piring+air soya bean yang bermain2 di minda..to be continue...

AddThis Social Bookmark Button


There was an error in this gadget
 

Edit by Ymalleb @ Orion